Starity

Debby Ryan 16 kívánsága

2010. július 26. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Debby Ryan, akit a Disney Channel Suite Life on Deck sorozatából ismerünk, új filmet és zenét adott ki. A zene a 16 Wishes (16 kívánság) c. film főcímdala, és mivel Debby-nek nem kevés tehetsége van az énekléshez, úgy gondolták, hogy miért ne énekelhetné el ő a saját filmje főcímdalát?

hirdetés
Debby Ryan 16 kívánsága

A Disney Channel hercegnőjét mostantól már nem csak a Suite Life On Deck-ben lehet majd látni, hanem új filmjében is, a 16 Wishes-ben. A sikeres filmet már Amerikában leadták a TV-ben, de sajnos nem tudni, hogy mikorra várható magyarul a film. Addig is tekintsük meg, hogy milyen!

A történet főszereplője Abby, aki a 16. születésnapját készül megünnepelni. Egy titokzatos ajándék kapcsán pedig rádöbben, 16 kívánsággal rendelkezik, és bármit kér, az valóra válik. Azonban a kívánságai kapcsán képtelen rádöbbeni, vigyázni kell azzal hogy mit kíván, mert lehet, hogy a régi, unalmasnak hitt élete sokkal értékesebb mint az, amit kívánt magának...

A film előzetese:

A Wish Comes True Everyday dal:


Neked hogy tetszik a film? Na és a zene?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek