Starity

Jacky Bracamontes és William Levy újra meghódítják hazánkat

2012. szeptember 02. 13:01   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újra a magyar képernyőkre kerül a Sortilegio, azaz a Kettős játszma című telenovella Jacqueline Bracamontes és William Levy főszereplésével.

hirdetés
Jacky Bracamontes és William Levy újra meghódítják hazánkat

A telenovella legelőször tavaly január 31-én a Cool TV által került a magyar képernyőkre. Nem sokkal a sorozat befejezése után, a Sorozat+ is műsorra tűzte, és most szeptember 18-tól újra látható lesz a Sorozat+-on.

A történet egy becsapott lányról, María Joséról (Jacqueline Bracamontes) szól férje, az aljas Bruno (David Zepeda) magát a saját testvérének kiadva vette feleségül, hogy rátehesse a kezét fivére, Alejandro (William Levy) vagyonára, akit egy borzalmas baleset óta mindenki halottnak hisz. Ám a tervbe hiba csúszik, Alejandro nem halt meg, otthon pedig egy feleséget talál, akit sosem látott, és egy szerelmet, melyet sosem keresett: találkozásuk felébreszti mindkettejükben az ellenállhatatlan vonzalmat.

A novella tehát a Paula és Paulina sokadik ismétlése után kerül képernyőre, szeptember 18-i kerdettel a 14:30-as idősávban a Sorozat+ -on.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek