Starity

Ashton Kutcher beszólt Pittéknek

2010. július 26. 10:10   |   Szerző: Zsüdi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ashton Kutcher sohasem arról volt híres, hogy nem mondja meg a véleményét. És nem kíméli a legnagyobb sztárokat sem. Legújabb "áldozata" Angelina Jolie, és Brad Pitt lett...

hirdetés
Ashton Kutcher beszólt Pittéknek

Beszólt kollegáinaik Ashton Kutcher. A szerelem sokadik látásra főszereplője nemrégiben forgatott egy filmet, amelyben sok akciójelenet van, ám - ellentétben más hollywoodi sztárokkal - ő azonnal bevallotta, hogy a veszélyes jelenetek nagy részében nem ő látható. Sem ő nem vállalná a nyaktörő mutatványt, sem pedig a produkció nem engedné, hogy veszélyeztesse az egészségét, ezzel pedig az egész forgatást.

- Senki sem csinálja maga a veszélyes jeleneteket, azt ugyanis már a biztosító sem engedné. Nem tetszik, hogy Tom Cruise vagy Angelina Jolie és Brad Pitt úton-útfélen azt hangoztatja, hogy nincs szükségük kaszkadőrre. Ez kamu - jelentette ki a szabadszájú Kutcher, aki ezzel a kijelentésével biztos nem szerez újabb barátokat a film fővárosában. Bár eddig sem örvendett nagy népszerűségnek, hiszen évekig ő vezette a Punk'd c. tévéműsort, amelyben sztárokat húzott csőbe, néha egészen megalázó helyzeteket teremtve nekik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek