Starity

Újra együtt a Backstreet Boys

2012. szeptember 02. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Backstreet Boys rajongói hosszú idő óta vártak arra, hogy az együttes mind az öt tagja ismét színpadra álljon: most teljesült a kívánságuk!

hirdetés
Újra együtt a Backstreet Boys

Hat év után végre újra egy színpadon állt Nick Carter, Brian Littrell, Howie Dorough, A.J. McLean és Kevin Richardson, akik már hetekkel korábban írogatták Facebookon is, hogy hamarosan mind az öten újra együtt lépnek fel, amire a rajongók már nagyon vártak. Az együttes először a Good Morning America nyári koncertsorozatának keretében állt színpadra a New York-i Central Parkban, ahol három sikerdalukat adták elő: az Incompleteot, az I Want It That Wayt – amit Kínában betiltottak – és természetesen az Everybody sem maradhatott el.

„Minden, amit el tudok mondani a mai napról, az, hogy WOW! A Good Morning America fantasztikus volt! Nagyon jó érzés, hogy mind az öten együtt vagyunk!” – írta Howie D Facebook-oldalán a fellépés után

Az együttes egyébként 2006-ban lett négytagú, amikor Kevin Richardson úgy döntött, inkább a családalapítással foglalkozik, azonban idén újra összeálltak és az új albumuk jövő áprilisban érkezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek