Starity

Maite Perroni még nem akar házasodni

2012. szeptember 04. 11:11   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Maite Perroni számára egyenlőre rideg az esküvő gondolata, valamint mesélt a gyermekkoráról, kapcsolatáról és terveiről is.

hirdetés
Maite Perroni még nem akar házasodni

Maite Perroni szeptember 1-jén San Antonioban, Texasban járt a People en Español 2012-es Fesztiválján. A megjelenése alatt beszélt a terveiről, a gyerekkoráról valamit elárulta, egyelőre nem áll szándékában házasodni.

„Gyermekkoromban sokszor álmodtam, hogy milyen lesz majd az esküvőm, de ma már egyáltalán nem gondolok rá. Természetesen szeretnék majd anya lenni, mivel úgy gondolom, hogy egy nőnek ez a legszebb pillanata az életben. Hiszem, hogy egyszer házas és anya leszek, de nem rohanok sehova” – mesélte a gyönyörű mexikói lány a fesztiválon.

Mane De La Parra barátnője nagyon őszínte a nyilvánossággal, mivel a sajtó és a rajongók nagy érdeklődést mutatnak a kapcsolatuk íránt. „Mi egy egészséges, kiegyensúlyozott kapcsolatot tartunk fent. Mindenben támogatjuk egymást. Mi egy nagyon jó csapat vagyunk” – mondta Perroni.

A fesztivál alatt Perroni visszaemlékezett a gyermekkorára is, nagyon szeretett görkorcsolyázni, bár sokszor elesett, de ezen mamár csak nevet. Elmondta, hogy szeret olvasni, szereti csendet és szeret filmeket nézni, annak ellenére, hogy forgatásból állnak a mindennapjai.

Később azt is elmondta, hogy már csak három hónapig forgatja a Cachito de Cielo című telenovelláját – mely november 12-én ér véget – így próbál mindig egészségesen étkezni és sokat mozogni, valamint próbálja élvezni az életet, amit ajándékba kapott.

Végül azt is elárulta, hogy szívesen forgatna majd, Jonny Deppel egy filmben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek