Starity

Cansu Dere világgá ment

2012. szeptember 04. 10:10   |   Szerző: Viviiiii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután régi szerelme, Cem Yilmaz elvette Ahu Yagtut, és röpke kapcsolata Cem Aydinnal is véget ért, Cansu Dere nyakába vette a világot.

hirdetés
Cansu Dere világgá ment

A nagysikerű Ezel című sorozat egyik főszereplője, Cansu Dere a nyár eleje óta járja a világot – írja a török Gecce hírportál. Már megfordult Marokkóban Sri Lankán, Hollandiában, Izraelben és Ausztriában, végül Lengyelországban, Azerbajdzsánban és a Maldiv-szigeteken is megfordult.

Régi szerelme, Cem Yilmaz és közeli barátnője, Ahu Yagtu esküvője után rövid ideig tartó kapcsolatot fűzött a szintén hírességnek számitó Cem Aydinnal, de ez a kapcsolatnak is véget ért. Míg a török színészek, énekesek és más terület celebjei a Török riviéra gyönygyszemeit választva, Bodrumba vonultak felfrissülni, a boldogtalan asszonyként emlegetett Cansu valószínűleg lelki fájdalmaktól hajtva, majdnem világkörüli utat tett meg a nyári vakáció ideje alatt.


Barcelona

A már felsorolt országokban mindig egyedül kelt útnak, és sétái közben magányos és boldogtalan képet osztott meg. Utolsó napokat Spanyolországban, Barcelónában töltötte, ahol Instagramon osztott meg képeket.

Nemsokára a munka lesz a gyógyír a lelkének, hiszen a Csodálatos évszázad című éppen futó török történelmi sorozatban az Iráni Firuze szerepét osztották rá, de a forgatások kezdetéig valószínű, hogy folytatja világjárását.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek