Starity

Újabb érem a paralimpián!

2012. szeptember 02. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sors Tamás aranya után a paralimpián egy bronzérem született cselgáncsban, Szabó Nikolett állhatott fel a dobogó harmadik fokára.

hirdetés
Újabb érem a paralimpián!

Sportolóinkra nem lehet panasz – már az olimpián is kiválóan teljesítettek, azonban a most zajló paralimpiai versenyzőkre is büszkék lehetünk.

Sors Tamás aranyérme után most Szabó Nikolett bizonyíthatott a bronzmeccsen. A 33 éves, kétszeres világ- és Európa-bajnok versenyző a harmadik helyért kiírt mérkőzésen ipponnal verte a mexikói ellenfelét, így megszerezte a második magyar paralimpiai érmet.

„A fehérorosz stílusa feküdt nekem, aztán az orosz nagyon kellemetlen ellenfél volt, ugyanarra az oldalra dolgozott mint én. A bronzmeccsen a mexikói ellen végig irányítani tudtam, és nagyon örülök, hogy éremmel zártam" – nyilatkozta a látássérült Nikolett, aki Pekingben az ötödik helyen végzett.

A holnapi napon is biztosan szerzünk érmet, ugyanis az asztaliteniszező Pálos Péter az elődöntőben legyőzte a francia ellenfelét, így a holnap délelőtti döntőben a dél-koreai ellenfelét kell legyőznie az aranyért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek