Starity

Apa lesz Wiz Khalifa

2012. szeptember 03. 23:11   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapper és modell kedvese nemrég jegyezték el egymást, és kapcsolatuk pedig hamarosan újabb szintre lép, hiszen első közös gyermeküket várják.

hirdetés
Apa lesz Wiz Khalifa

Az amerikai modell, Amber Rose akkor vált igazán ismertté, amikor Kanye Westtel bonyolódott románcba, és úgy tűnik, hogy nem tud ellenállni a fekete rappereknek, hiszen nem sokkal a szakítás után Wiz Khalifa oldalán találta meg a boldogságot, akivel nem pazarolták az időt, hiszen megismerkedésüket követően igen hamar már a házasságról volt szó, idén márciusban pedig ténylegesen eljegyezték egymást.

A pár úgy tűnik a családalapítással sem tétlenkedik, hiszen máris olyan hírek kaptak szárnyra, miszerint a 28 éves kopasz lány babát vár. A pletykáknak Amber mostanában való megjelenése adott okot, hiszen a megszokott szűk ruhák helyett egyre többször hord lengébb, szellősebb darabokat, sőt a napokban megjelent lesifotók szerint a korábbi nőies alakját is kezdi felváltani az egyre csak gömbolyödő pocak.

És mint általában mindig, most is nyilatkozott az ügyről pár névtelen forrás, akik szerint Amber valóban babát vár, ám Wizzel ezt nem tervezték, de mégis örülnek neki, valamint a gyermek miatt a télre tervezett esküvőt is októberben fogják megtartani.

Nem tudjuk, mennyi igaz ezekből, és még a paparazzi-képekből sem lehet sokat kivenni, de amennyiben Wiz és Amber úgy látják, hogy tiszta vizet öntenek a pohárba, biztosan megosztják a nyilvánossággal az igazat, hiszen ők nem azok a végletekig titkolózós fajták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek