Starity

Kid Cudi fél a haláltól

2010. július 26. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kid Cudi nem akar meghalni. Ezért is döntött úgy, bármi áron is, de abbahagyja a drogok használatát.

hirdetés
Kid Cudi fél a haláltól

Az énekest mostanában igen nagy sikerek érték, mégis függővé vált, mint ahogy ez jónéhány rapper társával is előfordult már. A folyamatos kábítószer használat júniusban már odavezetett, hogy Cudi egyik női ismerőse lakásában törni-zúzni kezdett, csak a kiérkező rendőröknek sikerült leállítani a becuccozott állapotban lévő sztárt.

Kid Cudi azonban megbánta amit tett, és jelenleg azon van, hogy megszabaduljon függőségétől. Úgy tűnik már a "Kölyök" is hallott azokról a 27 éves rapperekről, akik életük ezen szakaszában hunytak el káros szenvedéjük miatt. Azt már mondani sem kell, hogy Kid Cudi is pont ebben az életszakaszában van, és márcsak a babona miatt sem akar végett vetni az életének.

Egy interjúban ezt nyilatkozta:
"Mindent kipróbáltam, amit csak lehetett, de vágom, hogy nagy barom voltam. Egy csomó zsémet kihúzta a zsebemből a drogdíler, és már tök mindegy volt, hogy tudtam-e, hogy baj lesz, vagy sem, akkor is kellett az újabb adag! Egy szánalmas hülye voltam!"

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek