Starity

Tom Hiddleston szívesen lenne cowboy

2012. szeptember 07. 08:08   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az EmpireOnline magazin szerkesztősége vendégül látta a színészt, aki rajongói kérdésekre válaszolhatott. A Lokiról, a Hadak útján-filmjéről, kedvenc színészeiről és rendezőiről faggatták.

hirdetés
Tom Hiddleston szívesen lenne cowboy

Az EmpireOnline magazin meghívta Tomot, hogy fanok kérdéseire válaszoljon szerkesztőségükben egy chat alkalmával. Hiddleston örömmel fogadta a felkérést, a kérdések többnyire a Bosszúállók és a Hadak útján című filmjével voltak kapcsolatosak, de az is kiderül, ki a kedvenc rendezője, és melyik filmet tekinti 2011 legjobbjának, ki a példaképe és mitől különbözik Loki a többi rosszfiútól.

Először a Hadak útján című filmjéről faggatták. Egy kérdésre válaszolva elárulta, hogy szeretne lovakkal dolgozni újra és lovat is szeretne venni. „Remélhetőleg majd valamikor lesz rá pénzem de ez egy nagyon pénzes hobbi. Igen, szeretem a lovakat.”

Elárulta az is, hogy amikor először látta a történetet, sírt. „Először a West Enden láttam és végig sírtam rajta, mint egy elveszett kisfiú. Mikor beválogattak a filmbe, erőt vettem magamon és könnyeimen, elolvastam a könyvet, ami sokat segített.”

Steven Spielbergre gyerekkora óta felnéz a sztár, ezzel kapcsolatban is hosszasan válaszolt. „Nagyon kedves ember, egyik gyerekkori hősöm. Hihetetlenül szerény és kreatív, és ami talán a legjobb dolog, hogy ennyi idősen, sok, a filmiparban eltöltött év után még mindig annyira kíváncsi és őszinte érzelmeket csal ki az ember, mintha élete első filmjét csinálná.”

Megtudtuk azt is, hogy melyik rendezőkkel szeretne a jövőben együtt dolgozni. „Moziba járó ember vagyok, aki minnél több mindent néz meg, így sorolhatnám míg lemegy a nap. Christopher Nolan, Clint Eastwood, Paul Thomas Anderson, Jacques Audiard, Tim Burton, Joel &Ethan Coen, Nicolas Winding Refn, Tomas Alfredson... Sokan vannak. Peter Weir és Julian Schnabel. Szeretnék olyanokkal dolgozni, akiknek mások a gondolatai egy filmről, mint nekem, de már így is én vagyok a legszerencsésebb ember a földön.”

Következtek a Lokival kapcsolatos kérdések, kezdetnek mindjárt egy olyan, amelyben a kérdező szerette volna tudni, hogy Tom mit árulhat el a Thor 2-vel kapcsolatban és bónuszkérdésként feltette azt is, hogy miként kerülhet be Loki csapatába.

„Először az utolsó kérdés. Anélkül hogy elszólnám magam, valami nagyon különleges képességgel kell rendelkezned, hogy Loki csapatába tartozhass – tudasd velem, ha úgy érzed, rendelkezel egy ilyen nem mindennapi képességgel. A Thor 2-ről pedig annyit árulhatok el, amit már mindenki tud, Londonban forog majd főként és Alan Taylor rendezi majd.”

A Bosszúállók sztárja Loki komplex karakteréről is mesélt miután valaki kijelentette, hogy Joker óta nem létezett ennyire nagyszerű és sokoldalú rosszfiú.

„Nem akarom elszólni magam. Loki borotvaélen táncol a bosszú és a testvériség között. Bármit is tesz, az emberek mindig megkérdőjelezik a tetteit – jelentette ki, majd hozzátette, hogy a karakter sokszínűségét a képregényeknek és az első Thor-film rendezőjének, Sir Kenneth Branaghnak köszönhetjük. – A képregényekben Lokinak sok arca van, és ami nekem segített a karakter kialakításában az Ken zsenialitása és a képregénybéli Loki gyors, nyers elméje. Ő gondolkodik és cselekszik, hideg fejjel vagy átgondoltan.„

Az interjúból kiderült még, hogy Kenneth tervezte Magnus visszatérését a Wallander harmadik évadában, ami sajnos nem jött össze elfoglaltsága miatt és Tom állítja, Ken ezt megérti.

Kedvenc színészeiről, példaképeiről is faggaták a színészt, aki elárulta hogy Michael Fassbender, Daniel Daw Lewis, Johnny Depp, Al Pacino, Robert De Niro, Mark Ruffalo, Peter O'Toole, Anthony Hopkins, John Candy, Jeff Bridges, Audrey Hepburn és Rachel McAdams a kedvencei. Egy újabb kérdésre válaszolva megtudtuk, hogy szerepei előtt mindig kiválaszt egy színészt, és annak egy alakítását, amit mércének tűz ki maga elé, ám szerinte azt soha nem tudja elérni.

”Emlékszem mikor néztem a Szégyentelen című filmet, el nem tudtam képzelni, hogy Michael hogy a fenébe tudta ezt ennyire jól megcsinálni és hogyan tudom ezt űberelni. Mércét felállítani jó dolog, de rájöttem, nincs sok értelme, soha nem leszek annyira jó, mint Johnny Depp az Én Pán Péterben vagy Daniel Day Lewis a There'll be blood című filmben.„

A chat alkalmával mindenki előtt világossá vált, hogy a színész Harry herceggel egy iskolába járt, így nem tud rá hercegként tekinteni, csak egy volt osztálytársként.

Maradtak az egyéb, általános kérdések, amiből megtudtuk, hogy az amerikaiak miért válogatnak be angolokat rosszfiúknak és szuperhősöknek: ”Olcsók vagyunk és hálásak a sorsnak.„

A sztárnak egyetlen bűne van, amit nem szívesen vall be magának, az pedig a 90-es évek dance zenéinek imádata. A sztár kedvenc TV műsoraként a BBC Sherlock Holmes sorozatát emlegette, kedvenc filmje az 1995-ös Szemtől szemben, a tavalyi év legjobbjai pedig számára a Drive – Gázt, The Tree of Life, A Harcos, A segítség és a Koszorúslányok.

Végezetül megtudjuk, ha életéről film készülne, szeretné Gene Wildert látni főszereplőként, kedvenc szendvicse az avokádós sajtos szendvics, amihez sokszor nehéz hozzájutni. Ha nem színész lenne, cowboyként élne.

”Néha arra gondolok hogy kútba dobok mindent és cowboynak megyek„.

A sztár biztosított minket arról is, hogy nem lesz a Hadak útjának (War horse) folytatása mikor egy fan kérdésére így válaszolt: ”Persze, a címe pedig Peace Pony lesz” – válaszolta nevetve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek