Starity

Visszatér a Flyleaf

2012. szeptember 05. 09:09   |   Szerző: nothingcanstopme

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A texasi banda ma hozta nyilvánosságra az első klipet, ami a visszatérő albumokhoz készül.

hirdetés
Visszatér a Flyleaf

A csapat nem hallatott magáról az utolsó stúdióalbumuk 2009-es, illetve a 2010-es deluxe verzió megjelenése óta. Azóta az alternatív-rockot játszó banda szünetet tartott, leginkább az énekesnő, Lacey Mosley terhessége miatt. A visszatérő albumról már volt néhány hónapja szó, de az első számot, ami a New Horizons címet viseli, csak a nyár folyamán mutatták be a nagyközönségnek. Később kiderült, hogy ez lesz az album címadó dala is, a klipet pedig tegnap mutatták be, ügyesen Lacey születésnapjára időzítve.

A dal új lehetőségek felfedezésről szól magunkban, a videó pedig a régi szép emlékek felelvenítésről, amit a képek és a képernyőn látott videórészletek tanúsítanak, majd az átlépéstől a boldog, kiegyensúlyozott jövőbe a videó végén, amit hatásosan zár le a szám utolsó sora is: „When times keep going wrong, we go right.” Maga a szám hasonló stílust hoz, mint amit az előző albumokon megszokhattunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek