Starity

Spirituális hangulat Csillagkúton

2012. szeptember 05. 09:09   |   Szerző: TV2

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rég elfeledett szerelmi szál, családi kötelékek, természetfeletti képességek. Fehér Roland édesanyjaként láthatják viszont a Jóban Rosszban rajongói Szalay Mariannát. A színésznő a mozivászonról már sokaknak ismerős lehet, de évekkel ezelőtt a TV2 sikersorozatában is felbukkant már. Zsuzsanna szerepében most ismét visszatér, hogy látó képességével még több izgalmat hozzon a kórházsorozat mindennapjaiba.

hirdetés
Spirituális hangulat Csillagkúton
Fotó: TV2

A mozifilmek világában otthonosan mozog, de számtalan színházi produkció is az ő alakítását dicséri, hamarosan pedig a Jóban Rosszban színészcsapatát erősíti Szalay Marianna. A színésznő Fehér Roland édesanyjaként csöppen a sorozatba, ahol látnoki ereje veszélyes vizekre sodorja a nem épp tisztességes ügyekkel foglalkozó fiút.

„Nem igazán ismertem a stábot. Mihályfi Balázzsal viszont karrierem kezdete óta jóban vagyok, több alkalommal álltunk már a közönség elé szerelmespárként, így igazán kellemes volt vele a munka. Sok mozifilm és sorozatszerep után bőven van ilyen jellegű tapasztalatom, így bátran mondhatom, hogy igazán profi és szuper emberek dolgoznak a Jóban Rosszban stábjában. Minden megvolt, ami a hatékonysághoz kell – mesélt Szalay Marianna. – Viszonylag tájékozott vagyok ezotériában, bár én inkább a realista nézőpontot képviselem, ellentétben az általam alakított Zsuzsannával. Mégis fontosnak tartom az ösztönöket, a megérzéseket, melyeknek a női affinitáshoz alapvetően is közük van” – árulta el a színésznő.

„Az anyaság és a család egysége is központi szerepet tölt be az életemben. A külföldről való visszatérést, az újrakezdést pedig saját bőrömön tapasztaltam, hiszen én is hosszabb időt töltöttem az otthonomtól távol” – tette hozzá Marianna, aki jelenleg a Budapesti Utazószínház tagjaként is dolgozik.


Fotó: TV2

Hogy milyen maffiakalandokba keveredik Roland édesanyja, és milyen újabb cselszövések bonyolítják Csillagkút lakóinak életét, arra hamarosan fény derül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek