Starity

Kim rajongója hasonmás-plasztikát akar

2010. július 26. 14:02   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim Kardashian egyik rajongója Twitteren írta, hogy egy teljes testplasztikát akar, hogy úgy nézzen ki, mint maga a híresség.

hirdetés
Kim rajongója hasonmás-plasztikát akar

A sztár Twitteren kapott egy üzenetet: "Elmegyek két hét múlva plasztikai műtétekre, hogy úgy nézzek ki, mint @KimKardashian, szóval a férjem nem fog elhagyni. Ő isteníti Kimet." Mire Kim csak ennyit írt vissza:"NE."

Visszament a főoldalára, és egy újabb üzenetet pötyögött be: "@BrisaJohnson Kérlek, ne. A férjednek azért kellene szeretnie téged, aki vagy. Ne próbálj meg másra hasonlítani. Fogadok, hogy gyönyörű vagy kívül és belül!" És itt sem állt meg, hanem írt egy kedves üzenetet, ami már mindenkinek szól. "Ne változtasd meg magadat mások miatt, csak önmagad miatt... örülj annak, aki vagy! Valaki tisztelni és imádni fog úgy, ahogy vagy."

Bár a rajongó profilja azóta törölve lett, és nem tudni, mi történhetett vele, lehet, hogy megfogadta a híresség tanácsait. Mivel a sztár Twitterét bárki láthatja, reméljük más sem tesz semmi hasonló, átgondolatlan dolgot. Hajrá, Kim!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek