Starity

Jön a Szimfonik Live 2.0!

2012. szeptember 06. 09:09   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 8-án a Közmédia Napján ingyenes közös estet adnak az MR Szimfonikusok és népszerű popzenekarok a Millenárison.

hirdetés
Jön a Szimfonik Live 2.0!

2010-ben az MR2-Petőfi Rádió felkérésére közös felvételt készített a Heaven Street Seven és az MR Szimfonikusok. Az Ez a szerelem című slágert Oláh Dezső hangszerelte újra. A cél a könnyű- és komolyzene összekapcsolása volt.

Az MR Szimfonikusok a tavalyi Sziget fesztiválon is hatalmas sikert arattak. Idén a Közmédia Napján, szeptember 8-án ismét felhangzik a már emblematikussá vált Ez a szerelem című dal a Millenárison, melyet 30 új dal követ. A Szimfonik Live 2.0 névre keresztelt eseményen az MR Szimfonikusok Balogh Sándor vezényletével és népszerű popzenekarokkal közösen adják elő utóbbiak újrahangszerelt dalait.

„Idén kicsit más a helyzet, mint 2011-ben, mert az együttesek jó része maga készítette el dalai szimfonikus átiratát. Tavaly az egész munka rám hárult, idén már csak néhány csapat dalait kellett áthangszerelnem szimfonikus zenekarra” – árulta el Balogh Sándor karmester.

Az este 19:00-kor kezdődő ingyenes esten fellép Péterfy Bori, a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO), a Heaven Street Seven, a Kiscsillag, a Compact Disco, az Irie Maffia, a Neo, a Kistehén, a Hősök és a Vad Fruttik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek