Starity

Klippremier: Marie Mai - C.O.B.R.A.

2012. szeptember 06. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent Marie Mai legújabb videoklipje, ami az új albumáról választott C.O.B.R.A. című dalhoz készült el.

hirdetés
Klippremier: Marie Mai - C.O.B.R.A.

Marie Mai tegnap töltötte fel a legnagyobb videómegosztó oldalra, legújabb videoklipjét, mely a C.O.B.R.A. címet viseli. A híres kanadai énekesnő stílusától nagyon eltérő lett a szám, és a klipje is elég pörgősre sikeredett, de Kanadában nagy sikert aratott és sokan már a 17-ei napot várják, amikor is az énekesnő kiadja negyedik albumát. A lemezről jelenleg még mindig semmit sem tudni, csak annyit, hogy a Miroir, azaz Tükör címet kapta, de valószínűleg ezek után nagy sikert fog aratni.

„Nagyon örülök, hogy végre kiadhattam a klipet. Izgatott vagyok a véleményekre, és semmitől nem futamodok meg. Jól tűröm a kritikát, így ha rosszakat írnak, akkor elmegyek felette, de persze rosszul esik.” – mesélte Marie.

Az énekesnő azt is hozzá tette, hogy ahogy megjelenik az album szeretne, egy nagykoncertet, ahol a rajongók élőben hallhatnák a számokat. Bár ez még a jövő zenéje, de az egyszer biztos, hogy Marie Mai idén sem fog pihenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek