Starity

A Velencei Filmfesztiválon debütált a Spring Breakers

2012. szeptember 06. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2012-es fesztiválon zajlott a film premierje, ahol természetesen a rendező és a főszereplők is tiszteletüket tették.

hirdetés
A Velencei Filmfesztiválon debütált a Spring Breakers

Idén is megrendezésre került, immár 69. alkalommal a Velencei Filmfesztivál Olaszországban, melynek során először debütált a Spring Breakers című film. Az öt főszereplő, Vanessa Hudgens, Selena Gomez, Ashley Benson, Rachel Korine és James Franco mellett a rendező, Harmony Korine szeptember 5-én sétált végig a Palazzo del Cinema vörösszőnyegén és egy sajtótájékoztatón is részt vettek, melyen láthatóak voltak az első jelenetek is a filmből.

A mozi négy bajkeverő lánya, Brit, Candy, Cotty és Faith csodásan festett: Selena pánt nélküli Versace Atelier-ruhában és Sergio Rossi cipőben, Vanessa mélyen kivágott és gyöngyökkel kirakott estélyiben, Ashley szintén egy pántnélküli, kék Alberta Ferretti, Rachel pedig egy mustárszínű ruhakölteményben pompázott.

A Harmony Korine által rendezett 92 perces filmhez nagy reményeket fűznek hiszen a két volt Disney-sztár és Pretty Little Liars sztárja is hatalmas rajongótáborral rendelkezik, ráadásul James neve sem elhanyagolandó és a Hollywood Reporter is igen jó véleménnyel van róla.

A közeljövőben legközelebb szeptember 7-én a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, majd 2013-ban március 29-én Svédországban, április 18-án pedig Denmarkban fog debütálni a film, a hazai megjelenésről azonban még nincsenek hivatalos információk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek