Starity

Megjelent Cazzi Opeia új klipje

2012. szeptember 10. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A dal megjelenésétől számítva csak egy hetet kellett várnia a kíváncsi érdeklődőknek, hiszen péntek este kikerült az internetre Cazzi Opeia legújabb klipje.

hirdetés
Megjelent Cazzi Opeia új klipje

Sokaknak ismeretlenül csenghet az énekesnő neve – Cazzi Opeia – ám nem most kezdte a szakmát. Svédországban született 1988-ban Moa Carlebecker Forssell néven. 2009-ben jelentkezett a svéd Idolba, ám nem ért el említésre méltó helyezést – helyette Billy Mann, és a producer Macho Psycho felfedezte. Cazzi karrierje ekkor indult.

2010 októberében kiadta első dalát I Belong To You címmel, majd ezt nem sokkal később az Oxygen követte. Két saját dala után Lady Gaga Judas-át dolgozta át dubstep verzióba, amely mind a Lady, mind a sztárblogger Perez Hilton elismerését kivívta. Harmadik kislemeze My heart in two címmel jelent meg, 2012 augusztus utolsó napján pedig már a nagyközönség is meghallgathatta With you című szerzeményét, amelyhez pénteken jelent meg a klip.

A With you az immáron az énekesnőtől már megszokott kissé extravagáns hangulatot idézi fel, ám hiába a szokványosnak nem mondható ruhák és elemek, jó kritikát kapott mind a dal, mind a klip.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek