Starity

Ed Westwick: „Van remény Chuck és Blair számára”

2012. szeptember 10. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemcsak, hogy van remény a Gossip Girl álompárjának egymásra találására, de újra egy közös ágyjelenetben láthatjuk őket viszont a hatodik évadban. Csak nem visszatér a régi Chuck és Blair?

hirdetés
Ed Westwick: „Van remény Chuck és Blair számára”

Chuck Bass és Blair Waldorf szerelmi élete sosem volt botránymentes, sőt! Tipikusan a se veled, se nélküled állapot jellemző kapcsoltukra, de ha együtt vannak ők a legboldogabb pár egész New York területén. Az ötödik évad végén Leighton Meester felajánlotta a szívét a fiúnak, ezzel reményt adva a Chair-rajongóknak. Most az újgazdag Chuck Basst alakító angol színész, Ed Westwick fokozta ezt a reménysugallatot.

„Határozottan van remény Chuck és Blair számára. Már nagyon közel vagyunk hozzá, sajnos többet nem árulhatok el” – nyilatkozta a Style Awardson.

Ugyanakkor Ed azt is elárulta, miként érinti, hogy ténylegesen vége lesz a sorozatnak. „Nagyon szomorú vagyok emiatt, mindenki nagyon fog hiányozni, akivel együtt dolgozhattam. De azt hiszem, mindent a csúcson kell abbahagyni.”

„Nagyon szépen köszönöm a rajongóimnak, hogy kitartottak mellettem és Chuck mellett. Hihetetlen az is, hogy az utcán megismernek és persze az is, hogy New York az otthonommá vált. Köszönöm mindenkinek, aki támogatott!” – tette hozzá Westwick.

Csak, hogy még inkább fokozzák a Chair-rajongók izgalmát, a tegnapi nap folyamán két új videó is megjelent a YouTube-on, amiben a hatodik évad első részéből vágtak össze jelenteket. Mindkét kisfilm bővelkedik Chuck és Blair-részekkel, melyek egyikében Leighton nemes egyszerűséggel csak ennyit mond Ednek: „Do that again!" azaz „Csináld meg újra!”.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek