Starity

Miley Cyrus visszatér!

2012. szeptember 10. 09:09   |   Szerző: mileyselenademi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus már rég hallatott magáról zenei téren, de most nagy visszatérésre készül. Új albumát eddigi legjobbjaként harangozta be.

hirdetés
Miley Cyrus visszatér!

A nemrég drogozással, újabban pedig leszbikus hajlamokkal megvádolt fiatal lány a zenei karrierjében kissé visszahúzódó volt, de most egy hatalmas visszatérésre számíthatunk tőle. Első lépésként a nemrégiben megrendezett MTV VMA-n bejelentette, hogy a közelgő albuma lesz a legjobb az eddigiek közül. Emelett újra elindította a hivatalos honlapját, ahol számos új tartalmat találhatunk, főleg új képeket és dalokat. The Backyard Session néven a kedvenc dalainak feldolgozásait is megjelenteti.

Az első ilyen dal, amit feltett klip formájában a Lilac Wine, melyet James Shelton írt. A videót Miley Cyrus udvarán forgatták nyáron, ahova meghívta a zenekarát, hogy kedvenc dalait előadjak. A következő hetekben még számos klip várható ezekből a dalokból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek