Starity

Kedvenc dizájnerem: Roberto Cavalli

2012. szeptember 11. 16:04   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem hibázhatsz, ha Cavalli estélyiben lépsz a vörösszőnyegre, s tudják ezt a sztárok is. A tervező – bár már elmúlt 70 – még mindig gyönyörű nőkkel van körülvéve, s ruháival még szebbé kívánja őket tenni a vörösszőnyegen.

hirdetés
Kedvenc dizájnerem: Roberto Cavalli

Roberto Cavalli életcéljává tűzte ki, hogy még gyönyörűbbé teszi a nőket, mikor 1977-ben meglátta mostani feleségét, Eva Duringert, az egykori Miss Universe szépségkirálynőjét. Ma, a 71 éves dizájner még mindig nem vonult vissza a tervezéstől, ám igaz, manapság már lánya is besegít neki a kollekciók gyártásánál.

A természetkedvelő dizájner, aki állatmintás estélyeiről vált világhírűvé a modellek és a színésnzők kedvence, mivel tudják: ha Cavallit viselnek, nem hibáznak.

Karolina Kurkova

A gyönyörű szőke szupermodell, Karolina Kurkova Cannes-ben viselte ezt a törtfehér estélyit, melyet arany elemekkel álmodott meg Roberto Cavalli. „Akárcsak egy hercegnő!” – sóhajtott fel a tervező is, mikor meglátta Karolinát a vörösszőnyegen.

Bar Refaeli

Az izraeli modell 2011-ben villogott egy cannes-i jótékonysági bálon ebben az igazi tollakkal díszített csodában – ám nem ez volt az első alkalom, hogy Bar Cavalliban tündökölt volna.

Rosario Dawson

Rosario gyönyörű bőrszínét pompásan kiemeli a törtszínű selyemruha, melyet ezernyi apró flitterrel díszített Cavalli.

Heidi Klum

Heidi Klum ruhája egyszerűen soha nem fog kimenni a divatból – állítja a tervező. Szerintünk sem: minden megvan benne, ami egy lehengerlő estélyihez kell: feltűnő, nőies, s viselője szemkápráztatóan fest benne.

Elizabeth Hurley

„Szexi, csajos és modern” – sorolja a tervező a jelzőket Hurley babakék ruhájára. Az asszimetrikus megoldás izgalmassá teszi az estélyit, melyet a felsliccelt rész csak mégjobban hangsúlyoz.

Jane Fonda

Jane Fonda még mindig lekörözi a nála 30-40 évvel fiatalabbakat is ezzel a ruhával! Senki sem mondaná meg, hány éves is ő valójában, pedig már jócskán nyugdíjas korban van.

Vanessa Hudgens

A szép színésznő csak úgy ragyog ebben a ruhában! A kiegészítők tökéletesen passzolnak a bokáig érő flitterekkel díszített estélyihez, s cseppet sem zavaró, hogy Vanessa cipőjét nem látjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek