Starity

Emma Watson a legveszélyesebb sztár

2012. szeptember 11. 15:03   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy kutatás szerint az ő nevére keresve kaphatunk leginkább vírust az internetről. A listán még olyan nevek szerepelnek, mint Selena Gomez, Megan Fox vagy Shakira.

hirdetés
Emma Watson a legveszélyesebb sztár

A számítógépbiztonsággal foglalkozó McAfee újabb kutatást végzett, aminek a lényege, hogy az interneten melyik híresség nevére keresve gyűjthetünk be leginkább valamilyen vírust, azaz ki a legveszélyesebb sztár az interneten.

Kiderült, hogy idén a legtöbb vírust inkább női celebek neve hordozzák. Az első húsz sztár között, mindössze egyetlen férfi van, mégpedig Jimmy Kimmel, a komikus. A legveszélyesebb nő idén a Harry Potter sztárja, Emma Watson lett, nála ugyanis minden nyolcadik linkből egy fertőzött oldalra vezet. Ezzel leszorította Heidi Klumot az első helyről, hisz tavaly ő kapta meg ezt a posztot, viszont idén az első tízbe sincs benne.

A TOP 10-ben olyan nevek kaptak helyet, mint Jessica Biel, Eva Mendes, Selena Gomez, Halle Berry, Megan Fox, Shakira, Cameron Diaz, Salma Hayek és Sofia Vergara. A kutatásban az is kiderült, hogy inkább a zenészek neve hozhat bajt a gépünkre, de az olyan hírek, mint Tom Cruise és Katie Holmes válása vagy Kristen Stewart és Robert Pattinson szappanoperába illő megcsalós botránya kevésbé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek