Starity

Eva Longoria utálja a mindennapi edzést

2012. szeptember 14. 11:11   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő bevallotta, hogy utál edzeni, de mégis megköveteli magától, mert ezzel tudja bomba alakját formában tartani.

hirdetés
Eva Longoria utálja a mindennapi edzést

Akik eddig azt gondolták, hogy Eva Longoria és a hozzá hasonló bomba alakkal rendelkező sztárok tombolán nyerték a formás testüket, most csalódniuk kell, ugyanis a Született feleségek szexi latin színésznője elmesélte, nap mint nap meg kell küzdenie azért, hogy így nézzen ki.

A sztár elmondása szerint nagyon utálja az edzéseket, hasonlóan a legtöbb emberhez, de megköveteli magától, hogy felkeljen minden áldott reggel és elvégezze a gyakorlatokat. Longoria hozzátette, neki is éppen úgy meg kell küzdeni a jó alakjáért, mint másnak.

„Edzek minden reggel, amikor felkelek. Meg kell csinálnom, mivel 11 óra után már nem bírnám. Addig teszem meg, amíg robotpilóta vagyok, mert utálok edzeni – mesélte a 37 éves színésznő. – Van egy edzőtermem a házamban, és mindig átjön egy tréner. Próbáltam a pilatest is, de az nem ment. A tánc viszont ugyanolyan jó mód arra, hogy fitt maradj. Remélem, hogy mindennap tudom csinálni.”

Ezen kívül próbálja azt is figyelni, hogy mit ehet és mit nem, de a sült krumpli a gyengéje. „Ez ételről és gyakorlatról szól. Igazán nem eszem sok szénhidrátot. Volt, hogy két hónapig nem ettem cukrot. Ha elkezded figyelni, akkor láthatod majd, hogy mindenben van. Ó, Istenem, a banán is tiszta cukor” – mesélte a Look magazinnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek