Starity

Cheryl visszatérhet az X Factorba

2010. július 26. 18:06   |   Szerző: Aliasanna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egy hónapos kényszerpihenő után úgy tűnik, hogy sokak kedvence, Cheryl a héten esedékes X Factorban már szerepelni fog - természetesen a kulisszák mögött helyet foglaló orvosok felügyelete mellett.

hirdetés
Cheryl visszatérhet az X Factorba

A "Fight for This Love" méltán híres előadója pénteken interjút ad a Cheryl Cole's Night In és az X Factor című műsorokból ismert Konnie Huq-nak, és ezen hír bejelentésével egy időben egy barátja felfedte, hogy Cheryl a héten esedékes adásban már teljes értékű emberként szeretne részt venni. "Cheryl imádja a műsort, és izgatottan várja a visszatérést. Továbbra is követi az orvosok utasításait, csak könnyű munkát végez, de ez is hatalmas lépés, hogy visszatérjen a fedélzetre." - mondta a szóban forgó barát.

Cheryl állítólag már a főnökeinek is jelezte, hogy minél hamarabb munkába akar állni. Mióta kiengedték a kórházból és jobban érzi magát, már unatkozik, de ugyanakkor minden létező erejét arra fordította, hogy felépülhessen. Az elmúlt héten már barátaival, sőt exférjével - az Őt többször megcsaló - Ashley Cole-lal is találkozott londoni otthonában. Egyes források szerint, mindketten élvezték az alig egy órás baráti találkozót, nem vitatkoztak, csak elbeszélgettek az elmúlt négy hónap eseményeiről - ugyanis már ennyi ideje nem találkoztak.

"Egyetlen hangos szó sem hangzott el közöttük. Már nincs miről vitatkozniuk, mindketten elfogadták, hogy kapcsolatuknak vége, és nem tekintenek egymásra ellenségként. Mindemellett Cherylnek még mindig nagyon fáj, amit Ashley tett vele, hiszen a botrány kirobbanása előtt Chez már készen állt a családalapításra." - mondta el az énekesnő egyik barátja.

Eközben az X Factor háza táján némi változás történt, hiszen Nicole Scherzinger javaslatára megnövelték az egyik korcsoportot, így a kinti műsorban nem "25 éven felüliek", hanem "28 éven felüliek" lesz az egyik kategória neve. Simon Cowell elmondta, hogy "azért volt erre a lépésre szükség, mert rengeteg tehetséges fiatal jelentkezik a műsorba, de mivel tőlük fiatalabbakkal / idősebbekkel is össze kell mérnünk a tudásukat, többen idő előtt esnek ki a tehetségkutatóból." - majd amikor Cherylről kérdezték, csak annyit mondott, "Alig várom, hogy visszatérjen!"

Tehát minden esély megvan arra, hogy Cheryl már pénteken visszatér az X Factorba, és ezzel a rajongóit is biztosítja arról, hogy már az egészségéért nem kell annyira aggódniuk. Illetve mindenkit meggyőzhet ama állítás igazáról, hogy "Jobb formában lesz, mint valaha!"

Közben persze a bulvárlapok azt pedzegetik, hogy Chez azért akar ilyen hamar visszatérni, mert attól tart, hogy Nicole Scherzinger megpróbálja kifúrni a műsorból.

- Nem személyeskedés, de én már akkor is megvoltam lepődve, amikor az egyik lap Nicole ősellenségének titulálta Cherylt, mert nem tudok arról, hogy lett volna köztük bármiféle perpatvar - Simon Cowell annyit mondott ezzel kapcsolatban, hogy "Cheryl tényleg nagyon vissza akar térni, de nem amiatt, mert nem kedveli Nicolet. Imádja az X Factort, és a részese akar lenni. Ez pedig érthető, hiszen az előző két évben az általa mentorált előadó nyerte meg a showt. Nicolet pedig nem az Ő helyére kértük fel vendégzsűrinek, hanem a szülési szabadságon levő Dannii Minogueéra. Ne higyjenek el mindent, amit az újságok írnak!"

Bár, ezek a hírek, legyenek igazak vagy kacsák, azon a tényen, hogy Cheryl a közeljövőben vissza fog térni, mit sem változtatnak. A lényeg, hogy már jobban van, és késznek érzi magát arra, hogy heti egy-két alkalommal kamera elé álljon. A valós munkát - album befejezése Los Angelesben, korreográfiák begyakorlása, nyilvános fellépések - azonban még elvileg év végéig el kell felejtenie, hiszen az a legfontosabb, hogy teljesen felépüljön.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek