Starity

Halle Berry komédiázik

2010. július 26. 18:06   |   Szerző: nozso13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 1998-ban megjelent Nyomd a sódert! című vígjáték után elsősorban drámai- és akciószerepeket vállalt, így már épp itt az ideje, hogy könnyedebb műfajban is megmutassa magát.

hirdetés
Halle Berry komédiázik

A színésznő először a Simpson család 22. évadában vállalt el egy epizódot, melyben saját magát alakítja majd, miközben Homér és Bart megpróbálják elnyerni az Oscar-díjat. Ezt a részt szeptemberben tűzi műsorra a csatorna. Nem először kölcsönzi hangját animációs figurához, 2005-ben a Robotok című mesében már hallhattuk Cappy robotként.

A híres sárga figurák után egy egész estés filmben is nevettet majd, ugyanis aláírta a Shoe Addict Anonymous című film főszerepét. Ebben egy olyan nőt alakít, aki betegesen retteg a nyílt utcáktól és zsúfolt helyektől, de minden szinten imádja a cipőket, amiket online vásárol. Ezzel nincs egyedül, 3 barátnőjével ők a "cipőtestvérek", civilben pedig Halle karaktere egy szextelefonos operátor, míg barátai egy szenátorfeleség, egy adósságban fuldokló nő és egy dada. Ezekre a szerepekre még keresik a megfelelő színésznőket, de szóba került Julia Roberts, Reese Whiterspoon és Drew Barrymore neve is.

A forgatókönyv Beth Harbison azonos című regénye alapján készül, ami hatalmas siker volt az Államokban. A film leghamarabb 2011-ben kerülhet a mozikba, de Berry addig sem unatkozik. A napokban utazott Dél-Afrikába, hogy soron következő filmjét leforgassa, melyben egy búvároktatót alakít. A több hetes forgatás során gyermekére volt párja vigyáz, akivel közös apartmant bérelnek. Ez szintén 2011-ben lát majd napvilágot, addig mindössze egy filmje jön a mozikba, a Frankie és Alice, ezt szeptemberben mutatják be világszerte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek