Starity

Leborotválta hajzuhatagának felét Lady Gaga

2012. szeptember 12. 16:04   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az extravagáns énekesnő ismét külsejével hívta föl magára a figyelmet: hajkoronájának felétől tétovázás nélkül megvált.

hirdetés
Leborotválta hajzuhatagának felét Lady Gaga

Bizonyára kevés olyan ember akad, aki manapság meglepődik Lady Gaga újabb és újjabb húzásain, amikkel általában legfőbb szándéka a figyelemfelkeltés és a polgárpukkasztás. Így talán nem is okoz nagy meglepetést, azzal, hogy most félig kopasz tarkóval parádézik és sokkolja a nagyérdeműt.


Fotó: Lady Gaga

A jelenleg barna tincsekkel rendelkező Mother Monster nemrég közölte ezt az fotót hivatalos csatornáin, majd kiderült, hogy a frizurát nem csupán figyelemfelkeltés céljából alkotta, hanem így szeretne megemlékezni egyik jóbarátja, Terry Richardson napokban elhunyt édesanyjáról.

Ám Gaga nem elégedett meg egy fénykép posztolásával, így nemsokkal az első után feltölött egy másik fotót is, amelyen megnyugtatta a rajongóit, akik elszörnyülködtek az új haj láttán. „De előről még mindig jól néz ki" – írta a kép alá.


Fotó: Lady Gaga

A média már azt is tudni véli, hogy Terry nem volt túlságosan elragadtatva, és nem hatotta meg Gaga mutatványa, aki valóban érdekes módját fejezte ki a gyásznak. Az extrém énekesnő minden bizonnyal pár nap múlva ismét más hajjal fog tündökölni, így ez a sokkoló hajkorona is hamar feledésbe merül majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek