Starity

Új szereplő a Barátok köztben! Péter alakítja Illés Pétert

2012. szeptember 13. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiss Péter Balázs, egy 22 éves, kaposvári fiú alakítja november elejétől Illés Péter karakterét a Barátok köztben. A legújabb szereplő két hete forgat a sorozat szereplőivel, de úgy érzi, hogy már sikerült felvennie a forgatások tempóját, és beilleszkednie a csapatba.

hirdetés
Új szereplő a Barátok köztben! Péter alakítja Illés Pétert
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Mint az már ismeretes a Barátok közt nyár elején válogatást hirdetett, mivel Barna Zsombor távozott a sorozatból, mert felvételt nyert a Színház-és Filmművészeti Egyetem bábszínész szakára, és az iskola szabályai szerint nem tudott volna tovább forgatni a sorozatban. A készítők a több fordulós meghallgatás során megtalálták az Illés Péter karakterét tovább vivő fiatalembert, Kiss Péter Balázs személyében.

A 22 éves, kaposvári fiatalember egyik álma vált azzal valóra, hogy bekerült a népszerű sorozatba. Péter számára egyáltalán nem idegen a színészet. Már kiskora óta erre a pályára készült, de az első komolyabb próbálkozásai a kaposvári Déryné Vándorszíntársulat darabjaiban történtek, amelynek azóta örökös tagja is lett, de képezte magát az Új Színház stúdiójában és szerepet kapott a Gózon Gyula Kamaraszínház Adáshiba című darabjában is. A filmezés terén is szerzett már tapasztalatokat, legutóbb Janet Tobias Emmy-díjas rendező és producer, No Place on Earth című dokumentum kalandfilmjében kapott szerepet.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A fiatal szereplő két hete forgat a stábbal és úgy érzi, hogy már sikerült beilleszkednie, és egyre barátibb viszonyt ápol sorozatbeli édesanyjának, szerelmének és barátjának alakítójával, vagyis Mérai Katával, Szabó Kittivel és Aradi Balázzsal, de a többi csapattag is szeretettel fogadta az új kollégát. Kiss Péter Balázs november elejétől lesz látható a képernyőn és jelenlegi legfontosabb feladatának azt tartja, hogy megfeleljen a karaktere adta kihívásoknak, valamint hogy a nézők őt is legalább annyira megszeressék Illés Péter szerepében, mint elődjét.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek