Starity

Tóth Gabi régi álma vált valóra

2012. szeptember 14. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű énekesnő 2012-ben egy teljesen új területen tűnik fel, a mai napon ugyanis bejelentette: a szépségiparba is beszáll. Tóth Gabi természetesen ezután sem hagy fel az énekléssel, de régi álma válik most valóra azzal, hogy a Perfect Nailsszel közösen az ápolt és igényes női körmök népszerűsítésében vállal fontos szerepet. A körömbirodalom kapui tehát kitárultak Gabi előtt.

hirdetés
Tóth Gabi régi álma vált valóra

Tóth Gabi és a Perfect Nails szépségszakértői bejelentették, hogy közösen folytatják azt az úttörő munkát, melyet a vállalat 20 évvel ezelőtt kezdett el Magyarországon. A cél továbbra is a tökéletes műköröm elkészítéséhez szükséges anyagok, eszközök és körömdíszek népszerűsítése, melyhez Gabi örömmel csatlakozott.

Mára a Perfect Nails az egyik legjobb és leginnovatívabb műköröm termékcsalád a professzionális piacon. A néha kihívó, vagy extrém műköröm alkotások nem csak merész kompozíciók, de egyben névjegyek, stíluselemek, melyek tükrözik viselőjük – gyakran pedig készítőjük – személyiségét is. Gabi vadóc, mégis nőies stílusa jó példa lehet az elegancia és a merész koncepciók ötvözésére.

„A következő egy évben Gabi a körmein keresztül mutatja meg, milyen egy igazán sikeres XXI. századi nő”- nyilatkozta Székely Imola, a Perfect Nails körömmestere.

"Mindig is nagyon fontos volt számomra az igényes külső. Ez a körmeimre is vonatkozik, hiszen a kamerán keresztül milliók látják a kezeimet. Nagyon szeretem az extrém, egyedi, akár kicsit vadabb mintákat, amelyek szexi külsőt kölcsönöznek. Emellett fontos számomra, hogy a műkörmösöm csak magas minőségű, kiváló alapanyagokat használjon, melyek nemcsak körmeim szépségét emelik ki, de egészségét is óvják” – nyilatkozta Tóth Gabi énekesnő.

Az együttműködésnek köszönhetően 2013 őszéig biztosítottak Gabi tökéletes körmei. Az énekesnő a Perfect Nailsszel közösen október 6-án debütál majd a Stefánia Palotában, a Körömpalota rendezvényen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek