Starity

Papp Ferinek bevágott a tanga!

2012. szeptember 14. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mirigyéknél tart még a nyár. A nyolc kan nemrég a Bányató Soundon bulizott egy különleges arcú hölgy, Szívós Szemű Márta és egy tangás pasi, Borat társaságában. A szürreális parti az Irigy Hónaljmirigy új klipjének helyszíne volt. A fiúk a nyár egyik nagy slágerét dolgozták fel, ezzel elkészítve a banda első pálinka dalát.

hirdetés
Papp Ferinek bevágott a tanga!
Fotó: Török Hajni / Irigy Hónaljmirigy

Láma, emu, kakas, kacsa, malac, papagáj és nyolc mindenre elszánt őrült tűnik fel az Irigy Hónaljmirigy legújabb klipjében, ami szeptember 17-én debütál majd. A csapat Michael Teló Ai se eu te pego című dalát dolgozta fel, amit mindenki Szívós Szemű Mártaként énekelt egész nyáron.

„A Szívós Szemű Márta nagyon adta magát, hogy feldolgozzuk, hiszen ezt a számot már egyébként is mindenki így ismerte. Mi egy pálinka dalt írtunk belőle, ha már mostanában úgyis olyan nagy divat erről énekelni” – magyarázta Varga Győző.

„A klipben a Bányató Sound elevenedik meg, ami kicsit eltér a szokványos fesztiváloktól. Itt egynapos, másnapos, ottalvós és mássalalvós jegyeket lehet váltani, a karszalagot pedig szikszalag helyettesíti. A fesztivál fő fellépője David Gattya, de egy csomó idióta fazon tűnik még fel. A történet szerint a fesztiválozók között felbukkan Szívós Szemű Márta is, akinek finoman fogalmazva egzotikus az arca. A pálinka hatására azonban Márta egyre szebb és szebb lesz… de az, hogy másnap mivel szembesül aki beleesik a csapdájába, egyelőre maradjon meglepetés” – tette hozzá Győző.


Török Hajni / Irigy Hónaljmirigy

A klip egyik legkülönlegesebb figurája Márta mellett Borat, akit a mindenre elszánt Papp Feri alakít egy szál tangás dresszben, az úgynevezett manakiniben.

„Eredetileg nem ez a ruha lett volna rajtam, hanem egy picivel nagyobb, sárga verzió. Mivel ez a zöld jobban hasonlít az eredeti Borat manakinire, erre esett a választás, bár kicsi rám és enyhén bevág. Amikor szaladgáltam az emuk után, Uszi barátom egyszer csak megjelent a sárgában, szőke szőrrel. A parton összesereglett embereknek hirtelen az arcára fagyott a mosoly, így ketten nagyon sokkoló látványt nyújtottunk” – mesélte nevetve Feri, aki alapvetően nem szégyenlős ember, de azért manakinit viselni még neki is kicsit kellemetlen volt.


Török Hajni / Irigy Hónaljmirigy

„Nem vagyok nagyon szégyenlős típus, megszoktam már, hogy egy-egy fellépésen akár egy rét közepén kell átöltözni, most mégis kissé kényelmetlenül éreztem magam. Enyhe pír fogta el az arcomat, amikor kiléptem a többiek elé, akik persze nem bírták ki röhögés nélkül” – vallotta be a mirigyes, azt azonban nem árulta el, hogy a december 28-i nagykoncerten láthatja-e majd a közönség meztelen farpofáit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek