Starity

Ők 2012 legkeresettebb modelljei

2012. szeptember 17. 10:10   |   Szerző: Pöttömke

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világ vezető divatblogja, idén is egy csokorba gyűjtötte a legkeresettebb topmodelleket. Lássuk, kik 2012-ben a legfoglalkoztatottabbak!

hirdetés
Ők 2012 legkeresettebb modelljei

A models.com internetes oldal minden évben összeállítja a legkeresettebb modellek listáját. Az ötven fős listába foglalkoztatottságuk szerint kerülnek rangsorolásra a modellek az alapján, hogy ki mennyi kampányfelkérést kapott, és hogy hány bemutatón vettek részt az idei bemutatók közül. Idén a listán több változás is végbement.

Nézzük az első tíz helyezettet, ahol a tavalyi évhez képest több változás is végbement. Lekerült róla az első helyezett, Lara Stone, a második, Natasha Poly és a harmadik, Anja Rubik. Ők most bekerültek az ILara Stone, és a második, Natasha Poly, és a harmadik, Anja Rubik. Ők most bekerültek az Industry Icons listába. ">ndustry Icons listába.

10. Kati Nescher

A 28 éves német modell meglehetősen későn, csak 2011-ben futott be. A 2012-es tavaszi/nyári szezonban a Louis Vuitton, Pringle of Scotland, McQ divatházak kampányait is begyűjtötte. Az őszi/téli szezonban eddig a Tom Ford, Nina Ricci, és Alexander Wang kampányarca.

9. Aymeline Valade

A 27 éves Aymeline közösen osztozik a 9. helyen Daphna Groenevelddel. A francia lány 2009 óta modellkedik. Idén igen csak elfoglalt volt: a tavaszi/nyári szezonban sorra begyűjtötte Lanvin, Lacoste, Joseph divatházak kampányait is. Ősszel pedig a Bottega Veneta, Georgio Armani, Chanel, McQ, Reed Krakoff, és Donna Karan cégek szerződtették le reklámarcnak.

9. Daphne Groeneveld

A 18 éves holland modell 2010-óta van jelen a divat világában. A különleges arcú lány a tavaszi/nyári szezonban részt vett a Jill Stuart, Roberto Cavalli, H&M, illetve a Calvin Klein divatház Sheer Beauty, és a Dior Addict illatának is ő volt a kampányarca. Az őszi/téli szezonban eddig a Dsquared2, H&M, és a Jill Stuart Beauty reklámaihoz adta arcát.

8. Constance Jablonski

A 21 éves francia modell idén tavasszal sorra begyűjtötte a Jean Paul Gaultier, John Galliano, Sonia Rykiel, Theysken’s Theory, Beymen, H&M, Louis Quatorze, Deco cégek kampányait, emellett továbbra is népszerűsíti az Estée Lauder kozmetikumait. Idén ősszel pedig a Carolina Herrera divatház kampányában szerepel, és továbbra is az Estée Lauder arca. Constance tavaly a hatodik volt ezen a listán.

7. Karmen Pedaru

A 22 éves észt modell a tavalyi listán tizedik volt. Idén feljebb került egészen a hetedik helyre. Karmen idén tavasszal a Gucci, Bottega Veneta, Chloe, Michael Kors, H&M divatházaknak kampányolt. Jelenleg a Salvatore Ferragamo, Belstaff, Gucci, H&M, Michael Kors, és a Jimmy Choo parfümjének az arca.

6. Daria Strokous

A 21 éves orosz modell 2007 óta modellkedik. Ekkor szerződtette le az egyik legnagyobb ügynökség, az IMG. Idén tavasszal a Louis Vuitton, Alberta Ferretti, Jill Sander, H&M, Chanel, és a Dior kozmetikumainak volt az arca. Jelen állás szerint a Dior az őszi szezonban is alkalmazza Dariát.

5. Liu Wen

2005 óta modellkedik, de csak 2007-ben vált igazán ismertté. Idén tavasszal a Calvin Klein kiegészítőit, az Estée Lauder kozmetikumait, a Calvin Klein vonalat, és a Diesel-t, és a Marni for H&M-et is reklámozta. Jelenleg is a CK arca.

4. Abbey Lee

A 25 éves ausztrál modell 2004-óta van aktívan jelen a divat világában. Hazájában világsztárként kezelik, és egyike a legismertebb ausztrál modelleknek. Tavasszal a Karl by Karl Lagerfeld, a Gucci, és a cK One kozmetikumainak volt az arca. Illetve Ő adta az arcát a Flora by Gucci, Gucci Flora the Garden, és a Fan di Fendi, és Versace Yellow Diamond parfümök hirdetéséhez is. Jelenleg az őszi/téli szezonban a Portmans, a Gucci Flora the Garden parfüm, és a ck one Calvin Klein Dark Matter kollekciójának az arca.

3. Arizona Muse

A 24 éves Arizona 2008 óta modellkedik szakmaszerűen. Ekkor szerződtette le a Next Models. Idén a tavaszi/nyári szezonban a Fendi, Isabel Marant, Massimo Dutti, Karl by Karl Lagerfeld, Chloe, David Yurman, és a Louis Vuitton Eyewear kampányaiban vett részt. Jelenleg, az őszi/téli szezonban a G-Star, Isabel Marant, és a DVF (Diane von Furstenberg) arca.

2. Karlie Kloss

Ms Kloss mindössze 20 éves, de már világhírű modellként tartják számon. 2007-óta modellkedik, ekkor írt alá az Elite modellügynökségnél, amit azóta felváltott a Next Agencyre. A 2012-es tavaszi/nyári szezonban olyan kampányokkal büszkélkedhetett, mint a Dior Beauty, Elie Saab, Americana Manhasset, Oscar de la Renta, és végül Obzee. Ez utóbbi csak Koreában jelent meg. Jelenleg a Jean Paul Gaultier, és az Americana Manhasset arca.

1. Joan Smalls

Idén trón fosztották Lara Stone holland topmodellt. Stone 2010 óta vezette a keresett modellek listáját. A trónfosztó pedig nem más, mint a puerto rico-i Joan Smalls. 2007 óta modellkedik, először az Elite alkalmazta, mára ezt leváltotta az IMG ügynökségre. 2008-ban szerepelt Ricky Martin It’s All Right számához készült videoklipjében. Tavasszal a Chanel, Lacoste, Calvin Klein Jeans, David Yurman kampányait is begyűjtötte, illetve továbbra is népszerűsíti az Estée Laudert. Joan 2011-ben szerződött le a világhírű kozmetikai céghez. Jelenleg, az őszi szezonban a Fendi, Givenchy, és H&M divatházak kampányában vesz részt.

Magyar vonatkozás

Rajzák Kinga, és Palvin Barbara sajnos idén lekerült a listáról. Utóbbinak nincs oka szomorkodásra, hisz felkerült a The Money Girls listára első magyarként, rögtön a 23. helyre. Az egyetlen magyar modell a keresett modellek listáján Mihalik Enikő, aki a tavalyi 28. helyéhez képest a 27. helyre lépett idén, 2012-ben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek