Starity

Újra karambolozott Amanda Bynes

2012. szeptember 14. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már jogosítványát is bevonták, ennek ellenére Amanda Bynes újra és újra autóba ül, így tegnap este 10 óra 30 perc körül ismét belehajtott egy másik kocsiba.

hirdetés
Újra karambolozott Amanda Bynes

A Los Angeles-i rendőrség egyszerűen nem tud mit kezdeni Amanda Bynesszal. Annak ellenére, hogy a bíróság bevonta a színésznő jogosítványát, továbbra is vezet, fittyet hányva a közlekedési szabályokra. A rendőrök már rettegnek, hogy csak idő kérdése, mikor fog az egykori gyereksztár halálos kimenetelű balesetet okozni.

Tegnap a TMZ fotósai kapták lencsevégre a színésznőt, amint autójában ülve marihuanát szívott egy autós cigarettagyújtónak álcázott pipából. Amanda jogosítványát augusztus végén vonták be, miután a színésznő két cserbenhagyásos autóbalesetet is elkövetett, ám úgy tűnik, ez egyáltalán nem zavarja, szorgalmasan gyűjtögeti a szabálysértéseket, mint amilyen a befolyásoltság alatti és a jogosítvány nélküli vezetés.

Ugyancsak a tegnapi nap folyamán, késő este Amanda a Sunset Boulevardon egy parkolóból igyekezett kijutni, amikor nekihajtott egy fehér autó lökhárítójának. Egyelőre nem tudni, hogy rendőri intézkedés történt-e, az mindenesetre biztos, hogy a sztár nem hívta ki őket. Bár még nagyobb anyagi kár sem keletkezett, Amanda azzal, hogy a lesifotósok megörökítették a pillanatot, nagy bajba került, hiszen így egy újabb szabálysértést is hozzácsaphatnak az aktájához, és ha nem vigyáz magára, újabb börtönbüntetés is lehet a felelőtlenségének ára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek