Starity

Magyar sztárhasonmások

2010. április 06. 08:08   |   Szerző: viraag

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Öt magyar sztárhölgy,akik szinte megszólalásig hasonlítanak hollywoodi színésznőkre.

hirdetés
Magyar sztárhasonmások

Valaki azt mondta, azért lehetnek ilyen meglepő hasonlóságok ,mert végülis mindannyian testvérek vagyunk. A genetika csodákra képes.Nézzük ki is azok a bizonyos hasonmások.

http://i278.photobucket.com/albums/kk114/britinlove/00.jpg

Evangelina Carozzo és Görög Zita.

Carozzo egy 28 éves Argentínából származó modell. A magyar Playboy szerkesztősége is felfigyelt a hasonlóságra és egy fotósorozat erejéig le is csaptak az argentin szépségre. A képeket látva Zita is elismerte a hasonlóságot,ami a mandulaszemekben és az egyforma mosolyban rejlik.

http://i278.photobucket.com/albums/kk114/britinlove/001-1.jpg

Megan Fox és Bódy Sylivi.

Megan Fox a híres amerikai színésznő és Sylvi között (szerintem ) igazából a beállításon, a hajszínen és a stíluson kívül ezen a képen semmi nem hasonlít. Hasonlóság talán abban van,hogy mindketten szexszimbólumok a maguk kicsi ( vagy éppen igencsak nagy) országában.

http://i278.photobucket.com/albums/kk114/britinlove/002-1.jpg

Britney Spears és Zimány Linda.

Linda 16 éves volt,amikor egy szépségversenyen először említették "a magyar Britney-ként".Azóta mindkét sztár megváltozott külsőleg, de még így is felfedezhetünk köztük hasonlóságokat.

http://i278.photobucket.com/albums/kk114/britinlove/003-1.jpg

Annalynn McCord és Bálizs Anett.

A Jóban Rosszban főnővére és a 90210 üdvöskéje tényleg hasonlít egymásra. Ugyanolyan különleges göndör hajzatot tudhatnak magukénak, ez a védjegyük. Anett művészeti iskolába jár,így próbál mindent kihozni magából,hogy jó színésznő válhasson belőle. Ezzel ellentétben hollywoodi megfelelője inkább a külsejében bízik a filmes megbízások terén.

http://i278.photobucket.com/albums/kk114/britinlove/004-1.jpg

Sophie-Ellis Bextor és Zséda.

A színésznő-hasonmások után itt egy igazi énekes ikerpár.

Nem csak a külsejük,de kicsit az életük is hasonló. Mindketten bájos arcú barna szépségek,akik a zenének szentelik az életüket. Mindketten kiskoruk óta foglalkoznak zenével. Zséda emellett hegedűn,míg londoni megfelelője gitáron játszik.

Azt,hogy ezek a hasonlóságok tényleg így vannak e, vagy csak egy-egy jól beállított képnek köszönhetjük,nem tudom. De minden hollywoodi karakter megtalálható kis hazánkban. Csak keresni kell.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek