Starity

A Big Time Rush szépfiúja új szerepet kapott

2012. szeptember 17. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nickelodeon bandájából ismert, James Maslow új szerepet kapott a csatorna vadiúj sorozatában.

hirdetés
A Big Time Rush szépfiúja új szerepet kapott

James Maslow Scott Baio vadonatúj vígjátéksorozatában kapott szerepet, amely a See Dad Run címet kapta. A Big Time Rush szépfiúja vendégszerepet fog játszani a show-ban, amely október 6-án veszi majd kezdetét a Nickelodeonon. A banda rajongói nagyon izgatottak, hiszen James egy kevésbé kedves karaktert alakíthat majd.

Scott karaktere, David régebben vígjátékshow-sztár volt, aki hosszú évek után ismét összefut régi sorozatbéli fiával, Rickyvel (James Maslow). A fiú azonban már nem az a srác, aki sok évvel ezelőtt volt.

Rickynek teljesen a fejébe szállt a hírnév – mesélt James a karakteréről. – Igazi szívtipró lett belőle, amióta végett ért a Scott által megformált Daviddel való közös műsora. Nagyon önteltté vált. Kihívás számomra a karaktere, de nagyon igyekszem, hogy hitelesen alakítsam."

A Big Time Rush-rajongóknak viszont cseppet sem kell aggódni: az, hogy James feltűnik ebben a szerepben, korántsem jelenti a fiúcsapat végét. A banda jelenleg is turnén van, műsoruk 4. évadát pedig előreláthatólag 2013-ban kezdik majd el forgatni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek