Starity

William Levy lett 2012 legszexibb spanyol embere

2012. szeptember 15. 11:11   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

William Levy 2012 legszexibb spanyol embere a People en Español magazin szerint. A sztárral készült egy fotósorozat is, valamint egy interjú is.

hirdetés
William Levy lett 2012 legszexibb spanyol embere

A kubai származású színész, William Levy lett a People en Español magazin szerint 2012 legszexibb embere. A színésszel ezáltal készült egy fotósorozat és egy hosszabb interjú is. Mindkettőre júliusban került sor, Los Angelesben, ám csak szeptember elején került nyilvánosságra. A legszexibbek között, helyet kapott még David Zepeda, Mark Tacher, Fernando Colunga, Jencarlos Canela valamint Sebastián Rulli is.

Levy az interjú során elmondta, hogy szeret a konyhában tevékenykedni, tud és szeret kubai életelek készíteni. Nagyon szeret tortát sütni, amit többnyire eperrel, cseresznyével és tejszínhabbal tesz különlegessé. Ezeket a tevénységeket még gyermekkorában, Kubában tanulta meg a nagymamája és a nagynénje által. Valamint általuk sokat tanult a nőkről. Elárulta, hogy olykor szereti meglepni gyermekei anyját, Elizabeth Gutiérrezt azzal, hogy reggelit készít neki, ám nem viszi az ágyba, nehogy elkényesztesse Elizabeth-et.

William szerint azok a férfiak az úriemberek, akiket az összes nő szexinek tart. Akinek, nem csak jó teste van, hanem húsosabb ajkai is, amelyet a legszebb szavak hagynak el. A kubai szívtipró elárulta, hogy októberben főszereplőként kezdi forgatni a Río Sangre című játékfilmet, melyben egy jólelkű, magányos vámpírt fog alakítani. „Ez az egyik gyerekkori álmom, de ehhez meg kell nővesztenem a szakállamat és a hajamat – kezdte mesélni a színész. – A forgatások befejeztével, ha minden jól alakul, akkor forgatok még egy romantikus komédiát is, ugyanitt, Hollywoodban. De nem feledkeztem meg a spanyol ajkú közönségről sem, hiszen 2013 elején visszatérek a Televisa gyártóhoz, mivel felajánlottak egy szerepet” – folytatta.

William Levy kisfia, Christopher Alexander – akit mindeki csak Tophy néven emleget –, idén ősszel kezdte meg iskolai tanulmányait, így őt sajnos nem tudja magával vinni Los Angelesbe. Később azt is elárulta, hogy Elizabeth ezért lépett ki a sorozatból, majd elmondta, hogy nem házasodik össze gyermekei anyjával, és a nő nem is terhes. „Nagyon haragszom Elizabeth-re, amiért nem hívott meg az esküvőre” – jegyezte meg viccesen.

A sármos színész beismerte, hogy valóban adott egy eljegyzési gyűrűt Elizabeth Gutiérreznek, de ezt még 2010-ben, kislányuk születése előtt. Az interjúban elmondta azt is, hogy megkérdéztek gyermeküket, Tophyt, hogy szeretné-e, ha szülei összeházasodnának, mire a kisfiú azt felete, hogy igen, mert akkor mindig együtt lehetnének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek