Starity

Nehezen találja hotelszobáit a The Script frontembere

2012. szeptember 16. 11:11   |   Szerző: Barbus87

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Danny O' Donoghue a minap arról vallott, bizony egy-egy bulis éjszaka után nehezen találja hotelszobáját. Mivel együttese turnéja közeleg, valami frappáns megoldáson töri a fejét.

hirdetés
Nehezen találja hotelszobáit a The Script frontembere

A The Voice UK mentorának rögtön segítségére sietett az együttes két másik tagja, Mark Sheehan és Glen Power. Megfenyegették cimborájukat, hogy Twitteren megosztják szobájának számát, puszta kíváncsiságból, hogy kik jelennek meg.

Az elképzelésnek bizonyára sok rajongó örülne, Danny azonban valami sokkal egyszerűbbet talált ki, amihez a turné szervezőitől kellett egy kis segítséget kérnie. Azt szeretné, ha minden egyes hotelben, ahol megfordulnak, ugyanazt a szobaszámot kapná, így könnyedén visszatalálhatna ágyához a szórakozott énekes.

A The Script új lemeze szeptember 10-én látott napvilágot, melyről az első kislemez, a Will.I.Ammel közösen felvett Hall of Fame máris nagy sikernek örvend.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek