Starity

Adam Lambertnek halálhírét keltették

2012. szeptember 16. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 30 éves énekesnek halálhírét keltette a Global magazin: ugyanaz, aki „megölte” Lil Wayne-t és Morgan Freemant.

hirdetés
Adam Lambertnek halálhírét keltették

Szeptember 15-én terjesztette el a magazin, hogy Adam Lambert életét vesztette egy kórházban, miután jet-ski baleset érte.

A történet teljesen ugyanaz volt, mint a tavalyi is: az énekest baleset érte. Míg tavaly a helyszínen meghalt, addig idén „csak” a kórházban vesztette életét. A Global magazint még elképzelhetetlen okokból nem zárták be, azok után, hogy tavaly ezt a cikket közölték le:

„A színész-énekes Adam Lambert életét vesztette, miután baleset érte. A BMW-jébe egy árút szállító kisteherautó rohant bele, amelynek a sofőrje és az énekes is a helyszínen szörnyethalt.”

Idén viszont változtattak a történteken: &bdquo Adam Lambert kórházban meghalt, miután szeptember 15-én jet-ski baleset érte Caicos-szigetén.”

A magazin idén arra is kitért, hogy több csontja eltört és rendkívül súlyos állapotban szállították be őt a helyszíni, Golden State Regional kórházba. Glambertök százai szerettek volna a helyszínre menni, de NEM létezik ilyen nevű kórház, hiába keresték kétségbeesetten. A másik pedig, Adam nincs Caicos-szigetén, jelenleg New Yorkban tartózkodik.

Adam eddig kétszer volt áldozata a Global magazinnak – jet-ski baleset és BMW-s történet. A legfurcsább az egészben, hogy szintén ők keltették halálhírét Lil Wayne-nek – akit szintén jet-ski baleset ért, állításuk szerint – és Morgan Freemannek is.

Tisztázzuk: Adam NEM halott, Morgan Freeman szintén él, Lil Wayne pedig még jet-skizni sem tud.

Adam Lambert viszont viccesen reagálta le a mai napon a hírt: „Ne legyünk morbidok, de remek nevekkel kerültem egy cikkbe :)”

Adamnek ideje volt csipognia, hiszen tegnap csöndben volt, így a magazinnak alapot adott egy újabb borzalmas sztorihoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek