Starity

Emma Roberts a hercegnét hibáztatja a félmeztelen képek miatt

2012. szeptember 16. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár sokan a lesifotóst és a Katalin hercegné félmeztelen képeit megjelentető magazint vádolják a botrány kirobbanásáért, Emma Roberts szerint azonban a királyi felség volt óvatlan.

hirdetés
Emma Roberts a hercegnét hibáztatja a félmeztelen képek miatt

Óriási botrányt váltottak ki világszerte a francia Closer magazin által megjelentetett fotók, amelyeken Katalin hercegné félmeztelenül napozott franciaországi kastélyuk parkjában. A királyi család pert fontolgat az ügyben, míg a francia lap kiadója arra célozgatott, hogy birtokukban van néhány, a publikált képeknél jóval intimebb pillanatokat megörökítő fotó is, amiket azonban nem áll szándékukban nyilvánosságra hozni.

Bár sokan a magánélet szentségének megsértésével vádolják a képeket készítő fotóst és a magazint, nem mindenki ért egyet azok kizárólagos felelősségével.

Emma Roberts színésznő a Twitterén hozta nyilvánosságra, mit is gondol az ügyről: „Én SZERETEM Kate Middletont... de ha HERCEGNÉ vagy, nem kéne félmeztelennek lenned sehol sem, kivéve a zuhanyzót és a hálószobát” – írta a 21 éves sztár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek