Starity

Hugh Laurie lemezt készít

2010. július 26. 22:10   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hugh Laurie egy időre bluesra cseréli House-t: 51 évesen lemezszerződést kötött.

hirdetés
Hugh Laurie lemezt készít

Hugh Lauriet már láthattuk gitározni és zongorázni is többször. Az albumot még a nyáron fogják felvenni egy rakás vendégzenésszel közösen. A producer Joe Henry lesz.

"Izgatottsággal ittas vagyok emiatt" - mondta Hugh - “Tudom, hogy a zenélő színészek sikeressége eléggé esetleges, de ígérem, itt senki nem szenved majd sérülést. De annak nagyon örülök, hogy Joe Henryvel dolgozhatom, aki jó pár kedvenc számomon közreműködött, és alig várom, hogy belekezdjünk a munkába.” 

Hugh a "Majd a komornyik..."-ban is zongorázott a Doktor Houseon kívül. Billentyűkön játszik a Band from TV nevű jótékonysági zenekarban és Meat Loaf legutóbbi lemezén is. Henry olyan művészekkel dolgozott, mint Elvis Costello, Teddy Thompson, Solomon Burke és Loudon Wainwright. Emellett írt számokat Madonnának és Madeleine Peyroux-nak. Az albumot a Warner Music Group fogja kiadni még idén ősszel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek