Starity

Maite Perroni: „A valóság nem mindig gyönyörű"

2012. szeptember 18. 07:07   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű mexikói színésznő, Maite Perroni édesanyjával kampányol a rák ellen.

hirdetés
Maite Perroni:  „A valóság nem mindig gyönyörű"

A mexikói csillag, Maite Perroni édesanyjával, Maite Beorleguival kampányol a rák ellen. A színésznőnek nagyon fontos ez a küldetés, hiszen édesanyja is nemrég gyógyult fel ebből a betegségből.

Maite Perroni szerint fontos, hogy minden nő, fél évente vagy maximum évente szűrővizsgálaton vegyen részt, hiszen így megelőzhetik a rákos megbetegedést: „Édesanyámnál három évvel ezelőtt mellrákot fedeztek fel az orvosok. Így közösen fogtunk össze, hogy megmentsük az életét. A diagnózist hamar észrevették, így megtudták akadályozni, hogy komolyabb legyen a baj” – kezdte mesélni Perroni az Está en tus Manos nevű rákellenes kampányon.

A színésznő elmondta, hogy amikor megtudta, mi történt édesanyjával, az egész világra haragudott, hiszen azt gondolta, elveszíti azt, aki a legfontosabb neki a világon: „Sajnos a valóság nem mindig olyan gyönyörű, mint a telenovellákban” – fejezte be mondanivalóját a színésznő.

A kampányban Maite Perroni és Maite Beorlegui mellett még számos híresség részt vesz, köztük a színésznő jó barátnője, Dominika Paleta is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek