Starity

Csalódottak a Bosszúállók rajongói

2012. szeptember 18. 11:11   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dühöngenek a tegnap megjelent DVD vásárlói. A szigetországban árusított verzió rossz és hiányos, az amerikai Blu-ray verziót kénytelenek megvenni az extrákért és jobb minőségért.

hirdetés
Csalódottak a Bosszúállók rajongói

Tegnap elkezdték kiszállítani az előre megrendelt Bosszúállók DVD-ket a szigetországban. A rajongók csalódottak, mert a náluk kapható lemezeken rossz a hang minősége és az extrák közül lemaradt a lényeg, a rendező által felvett 90 perces audiókommentár, megvágták a kimaradt jeleneteket és az egyéb extrákat is, illetve kivágtak a filmből egy jelenetet, ami az amerikai verzióban benne maradt.

A dühös brit rajongók az Amazon oldalán emeltek szót a hiányos DVD-vel kapcsolatban, mert így kénytelenek az Amerikában megjelenő verziót is megvenni, ami egy hét múlva, 25-én fog megjelenni. A Disney azt állítja, hogy Joss Whedon túl későn vette fel az audióanyagot, ezért az nem kerülhetett fel a szigetországban árusított DVD-kre. A megvágott extrák többi részét azzal magyarázták, hogy időben kifutottak volna az arra szánt idősávból.

Az ügyben már felkeresték a DVD forgalmazóját, aki azt mondta, hogy felsőbb utasításra vágták meg az extrákat és nyomoznak az ügyben, de ajánlják mindenkinek az amerikai Blu-ray verziót, ami vágatlanul kerül a boltok polcaira. A csalódott fanok a Disney Twitter-oldalán illegális letöltéssel fenyegetőznek, de a stúdiótól senki nem kommentálta a történteket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek