Starity

Missy Elliott visszatért

2012. szeptember 18. 12:12   |   Szerző: hellorl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre saját albumot készül kiadni a híres rapper, aki természetesen most is a legjobbakkal dolgozik együtt, mint például Timbaland.

hirdetés
Missy Elliott visszatért

A hip-hop ikonja közel 7 éve nem hallatott magáról. Természetesen nem hagyott fel a zenével, hiszen számos előadóval dolgozott együtt, mint producer, azonban saját albuma legutoljára 2005-ben jelent meg, The Cookbook címmel. 2012-re ígért új albumot, amely megjelenése egyre valószínűbb, hiszen két új dalt adott ki Missy az új albumról. Az korong címe valószínű, hogy Block Party lesz, de többet nem árultak el róla. Annyi viszont biztos, hogy Timbaland nagyban kiveszi a részét az album munkálatai során, ugyanis ő a CD fő producere. A közös munka egyébként nem meglepő a részükről, hiszen köztudott, hogy számtalanszor dolgoztak már együtt a karrierjük kezdete óta.

Az albumról egyébként azt ígérik, hogy visszahozzák a 90-es évekbeli hangzásukat, de egyben fel is fogják frissíteni azt, hogy mindenkinek megfeleljen az új korong. A 9th Inning és a Triple Threat című dalokból már múlt héten kaptunk egy kis ízelítőt, azonban a teljes verzió szeptember 17-e óta érhető el az iTuneson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek