Starity

Lea Michele a L'Oréal új nagykövete

2012. szeptember 18. 12:12   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezentúl Lea Michele fogja promótálni a népszerű sminkmárka legújabb termékeit.

hirdetés
Lea Michele a L'Oréal új nagykövete

Lea Michele-t választották a L'Oréal Paris legújabb arcának. A színésznő hihetetlenül lekötelezett, és a cég elnöke is teljesen odavan a fiatal lány szépségétől.

„Végtelenül boldog vagyok és hatalmas megtiszteltetés, hogy a L'Oréal-család egy része lehetek. Nagy rajongója vagyok a L’Oréal Parisnak, nemcsak a csodálatos termékeik miatt, hanem azért, amit képviselnek. Annyira hálás vagyok, hogy része lehetek a televíziós show-nak, ami a belső szépséget és önbecsülést reklámozza – nyilatkozta a Glee üdvöskéje, akit elég fiatalon csapdába ejtettek legújabb munkaadóinak termékei. – Soha nem felejtem el, amikor először kipróbáltam a L’Oréal ikonikus ajakrúzsát. Pillanatnyi varázslat volt, és örökre megfogott.”

„Egy kívül, belül gyönyörű nő, Lea tényleg tükrözi a mi márkánk filozófiáját: »Mert megérdemled« – mondta a márka egyesült államokbeli elnöke, Karen T. Fondu. – Nagy megtiszteltetés üdvözölni őt, mint a család egy tagját.”

A cég korábbi nagykövetei között Eva Longoriát, Jennifer Lopezt, Beyoncét és Gwen Stefanit is megtalálhatjuk. A Leával készülő kisfilmet pedig 2013 elején kívánják bemutatni a nagyérdeműnek.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek