Starity

Győzike és Bea a válást fontolgatják

2012. szeptember 18. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A showman már el is költözött otthonról, mert nem bírt Beával egy légtérben maradni. Tényleg ilyen komoly a helyzet vagy más áll a háttérben?

hirdetés
Győzike és Bea a válást fontolgatják
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A Bors úgy tudja, Győzikénél elszakadt a cérna és egy hónapja elköltözött otthonról. Kapcsolatuk még régóta elég viharos volt, állítólag Bea féltékenysége már az őrületbe kergette a családfőt.

„Győzikénél betelt a pohár, Bea állandóan azt kutatta, van-e szeretője, miközben ő igyekezett minél többet dolgozni, hogy eltartsa őket. A feszültség nem tett jót a kapcsolatuknak, egy bő hónappal ezelőtt Győző egy barátjához költözött. A srác állítólag elutazik, így egy jó ideig egyedül is lehet a gondolataival” – állítja a lap névtelen forrása.

Az informátor azt is tudni véli, hogy a házaspár a válást is fontolgatja, de egyelőre még nem adták be a keresetet. Rossznyelvek szerint az egész csak jól megrendezett színjáték, ám most nem a tévénézők kedvéért, hanem Győzike adócsalási ügyében lehet nagy jelentősége egy ilyen lépésnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek