Starity

Vadlesen járt Vágó Piros

2012. szeptember 18. 14:02   |   Szerző: Red Lemon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hét hónapos terhesen is sátorozott, bejárta Badacsony magaslatait, és szívesen kapja lencsevégre a természet szépségeit. Vágó Piros imád családjával kirándulni és nagyon fontosnak tartja, hogy kisfia minél jobban megismerje az élővilágot.

hirdetés
Vadlesen járt Vágó Piros
Fotó: Red Lemon

Legszívesebben a természet lágy ölén piheni ki a mindennapok fáradalmait Vágó Piros, aki még több hónapos terhesen is szívesen töltötte sátorban, a szabad ég alatt az éjszakát. Kisfia, Zalán igazi megszállottja a baglyoknak, de az élővilág minden szépségét igyekeznek közösen felderíteni. A teljesítménytúráknak nem igazán híve, vadlesekre azonban rendszeresen járnak. A műsorvezető nemrégiben a Class Délutánnal a Tisza-tavi Ökocentrumból köszöntötte a hallgatókat, a hely varázsa pedig annyira megfogta, hogy mindenképpen visszalátogat majd ide családjával.

„Nagyon szeretünk kirándulni, de a felderítő túrákat szeretem leginkább, miközben van alkalmunk szemügyre venni, lefotózni a természet apró rezdüléseit. Igyekszem Zalánnak minél több érdekességet megmutatni, újabb állatokat, növényeket, amelyekkel az ember egy nagyvárosban nem találkozhat. Fontosnak tartom, hogy ne csak a könyvekből ismerje ezeket” – mesélte Vágó Piros.

„Mindig is nagy természetjáró voltam, még hét hónapos terhesen is szívesen sátoroztam. Egy rossz időben kifogott badacsonyi nyaralásból pedig végül egy több napos kirándulás lett a környező hegységekben. Szuper spontán élmény kerekedett belőle. Az Ökocentrum rengeteg szépséget rejt magában. Voltam már hasonló helyen a Balatonnál, de ide eddig még nem volt alkalmam eljutni. Biztos vagyok benne, hogy a családdal még ellátgatunk ide egy hétvégére. Bár Zalán a baglyokért van igazán oda, szerintem a vízi élővilág is lenyűgözi majd” – tette hozzá a Class FM népszerű műsorvezetője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek