Starity

Britney Spears—Demi Lovato-duett a láthatáron?

2012. szeptember 19. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még csak két adáson van túl az amerikai X Factor 2. évadja, de Simon Cowell már is azon gondolkozik, hogy kit szeretne a show fináléjának fellépőiként látni. A lehetséges jelöltek között van a két új mentor, Britney Spears és Demi Lovato.

hirdetés
Britney Spears—Demi Lovato-duett a láthatáron?

Még hivatalosan nincs rögzítve, de arról beszélnek, hogy a két popsztár összeáll egy fellépés erejéig. Simon Cowell múlt héten beszélt először arról az újságíróknak, hogy szerinte nagyszerű ötlet a Britney-Demi–duett: „Szerintem egy kis győzködéssel meg fogják tenni. Úgy gondolom, hogy várnunk kellene vele a fináléig. De szeretném, ha megtörténne. Sok esély van rá.”

„Máris elkönyvelte a duettjüket a fináléban, és még meg sem beszélte velük?” – nevetett L.A. Reid, amikor az X Factor premierjén az újságírók felvázolták neki Simon kívánságát. Az érintettek közül Demi így reagált a dologra: „Igen, semmit nem tudok erről, de ez egy valóra vált álom lenne a számomra. Őrület, ami jelenleg az életemben zajlik – lenyomat készült a kezemről a Hollywodi Hírességek Sétányán, és együtt dolgozhatok Britney Spearsszel, L.A.-vel és Simonnal, szóval ha együtt énekelhetnék vele, szerintem meghalnék a boldogságtól.”

Amikor azt kérdezték tőle, hogy melyik dalt szeretné előadni Britney-vel, ezt felelte: „Szerintem király lenne, ha csinálhatnánk egy mixet mindkettőnk dalaiból. Az úgy nagyon jó lenne.” Britney az ezzel kapcsolatos kérdésre, az X Factor premierjének „Kérdezz–felelek”-partiján csak mosolygott, és helyeslően bólogatott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek