Starity

Úszógumit villantott Selena Gomez

2012. szeptember 19. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ifjú csillag már nem az a nádszál vékony lány, aki volt. Pár kilót magára szedett, és na ná, hogy a külföldi sajtó máris ezen csámcsog.

hirdetés
Úszógumit villantott Selena Gomez

A bájos Selena Gomez szeptember 17-én Miamiba látogatott egy barátjával, hogy kipihenje legújabb filmje, a Spring Breakers fáradalmait. Most kivételesen nem egy intim testrészét villantotta meg, hanem a hasával hívta fel a lesifotósok figyelmét.

Korábban maga a színésznő árulta el, hogy hízókúrába kezdett, mivel túl vékonynak találta magát, de úgy tűnik az aranyközéputat nem sikerült eltalálnia. Amerika összes pletykalapja és blogja az elhízásával van tele, sőt kijelentették, hogy Miss Gomez kövér.

Ám a volt Disney-sztárt egyáltalán nem zavarta, hogy paparazzók hada fényképezi bájait. Teljes nyugalommal szürcsölgette lattéját, és lelkesen beszélt valakivel a telefonon.

Bár az tény, hogy Sel az utóbbi időben tényleg felszedett néhány kilót, de azért a kövér fogalmától még igen messze jár, inkább dícséretes, hogy nem csontsovány testével mutat példát a rajongóinak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek