Starity

Robbie Williams apa lett!

2012. szeptember 19. 09:09   |   Szerző: dodookacsa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megszületett Robbie Wiliams kislánya, Theodora Rose Williams néven. A csöppség kitűnő egészségnek örvend.

hirdetés
Robbie Williams apa lett!

„Megszületett Theodora 'Teddy' Rose Williams, akit szeretettel üdvözöl az apukája! Rose 2012. szeptember 18-án, délután 3 óra 33 perckor született. A baba, az anyuka és az apuka is remekül van. Köszönjük a jókívánságokat! Rob” – írta hivatalos blogjában Robbie Williams, aki most először tapasztalja meg milyen érzés apának lenni.

Felesége, Ayda Field amerikai színésznő négy héttel ezelőtt magánrepülővel és egy teljes orvosi csapattal érkezett Angliába, hogy ott hozza világra első közös gyermeküket.

„Robbie Ayda mellett volt végig – jól viselte. Az első közös estéjüket együtt töltik, mint egy boldog család”nyilatkozta egy forrás a The Sun napilapnak.

Teddy érkezése két nappal azután jött, hogy Robbie befejezte négy kisebb koncertjét, amivel az új, novemberben érkező albumát népszerűsíti. A koncertek alatt többször viccelődött azzal, hogyha Ayda szül, neki le kell jönnie a színpadról.

„Még mindig nem tudom, hogy fogok csinálni néhány dolgot... ha még azt sem tudom, hogy vigyázzak magamra, hogy is tudnék rá vigyázni? De biztos vagyok benne, hogy ez az egész ösztönösen jön majd” – nyilatkozta egy hete a The Times-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek