Starity

Miss Nine kiadta legújabb dalát, a Strangert

2012. szeptember 19. 10:10   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A DJ és producer Miss Nine vadonatúj dallal jelentkezett, melyhez ezúttal egy női vokál társul Kyler England személyében.

hirdetés
Miss Nine kiadta legújabb dalát, a Strangert

A decemberben megjelent Around the World című mixlemeze után Miss Nine újra saját dalok és remixek készítésebe fogott. Februárban készült el Baggi Begovic-kal közös dala a Hit the Road, most pedig itt az újabb szerzemény, a Stranger.

Ezúttal a progressive house világától távol álló amerikai énekesnőt, Kyler Englandot kérte fel a vokál feléneklésére, aki egyébként a 2008-ban alakult The Rescues nevű indie-pop banda frontembere és énekesnője.

A két tehetség munkájának eredménye egy könnyed hangzású, vokális prog-house dal lett. A dalból négy verzió készült, melyek digitális formában tölthetőek le a Beatport portáljáról.


Miss Nine feat. Kyler England – Stranger (Radio Edit)

A dal készitése idején Miss Nine egy vadonatúj remixet is készített a Holiday On Ice jégrevű Speed című előadássorozatának főcímdalához, melyet eredetileg Stephen Emmer és Mary Griffin készített.


Stephen Emmer Feat. Mary Griffin – Speed Theme Song (Miss Nine Remix)


Miss Nine feat. Kyler England – Stranger (Original Mix)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek