Starity

Letartóztatták Lindsay Lohant

2012. szeptember 19. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay Lohannek állítása szerint még csak fogalma sem volt arról, hogy elütött valakit, amikor felbukkantak a rendőrök, és letartóztatták a színésznőt.

hirdetés
Letartóztatták Lindsay Lohant

Lindsay Lohant ma reggel tartóztatta le a rendőrség, miután segítségnyújtás nélkül elhajtott arról a helyszínről, ahol a zebrán nekihajtott egy gyalogosnak – írja a TMZ. Az ütközést követően állítólag Lindsay egyik utasa kiszállt, hogy ellenőrizze, keletkezett-e kár a sztár Porsche Cayenne-jében, de ezt Lindsay vehemensen tagadja, mondván, a kocsijában senki nem észlelte az ütközést. A színésznőt a hotelében tartóztatták le, ahová az állítólagos incidens után tért vissza barátaival.

A színésznő szerint az egész baleset bűzlik, mivel bár a sértett kórházban van, nincsenek külsérelmi nyomai, így valószínűleg az egész megrendezett, és azért találta ki, hogy őt még jobban besározza. A térfigyelő kamerák szerint a sértett erősen eltúlozza a történteket, aki azt állítja, hogy a sztár részegen ült a volán mögött. A rendőség úgy véli, Lindsay nem volt részeg, igaz, nem tesztelték a véralkohol szintjét.

A sztár rabosítás után óvadék letétele nélkül szabadon távozhatott, de mivel próbaidőn van, ez a szabálysértés újra a vádlottak padjára küldheti a botrányhősnőt. Lindsay nemrégiben Twitterén panaszkodott Amanda Bynes baleseteivel kapcsolatban, pedig az ő portáján is van mit sepregetni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek