Starity

Debütált a NemKamu

2012. szeptember 20. 11:11   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 15-én debütált a NemKamu névre keresztelt balassagyarmati hip-hop zenekar.

hirdetés
Debütált a NemKamu

Szeptember 15-én, szombaton este a balassagyarmati Rock Táncház (Madách Mozi) színpadán debütált a NemKamu névre keresztelt zenekar. A formáció hivatalosan augusztus 27-én alakult – a dátum az első négyfős zenekari próbát takarja.

Az együttes frontembere Röffler Ferenc, alias Raffla, akinek már van önálló videoklipje és tavaly megjelent az Óesté EP című lemeze is. A dobok mögött Puruczi Gábor (Puru) ül. A basszusgitáros Csikány Péter, a gitáros pedig Kis Balázs.

A fél órás koncert alatt két Raffla szám hangzott el élő zenekarral, valamint először hallhatott a közönség saját NemKamu dalokat. A maroknyi közönség élvezte a fellépést. A kis létszám ellenére nagyszerű hangulat kerekedett. Raffla a koncert alatt azt is elárulta, hogy hamarosan várható önálló videoklipje Rabszolgasirató 2 címmel, ami ígérete szerint sokkal komolyabb lesz, mint elődje. Előre láthatóan a klip októberben jelenik majd meg. Addig is itt a Rabszolgasirató:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek