Starity

Kat von D-re ismét rátalált a szerelem

2012. szeptember 20. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kat von D sosem volt túlzottan sikeres párkapcsolatok terén, azonban továbbra sem adja fel, és ezúttal DJ Deadmau5-val randevúzgat.

hirdetés
Kat von D-re ismét rátalált a szerelem

A tetoválóművész, Kat Von D és DJ Deadmau5 a tegnapi nap folyamán erősítették meg: mostantól egy párt alkotnak, miután kéz a kézben sétálgattak Beverly Hillsben. A hír és a paparazzófotók sokakat megleptek, hiszen nemrég még Scroobius Pippel kapták lencsevégre Katet.

A DJ és a lány egy party után kezdtek el találkozgatni, melyről a Us Weekly magazin számolt be olvasóinak, azt követően, hogy Deadmau5 Twitterén is kikotyogta, mennyire szerelmes.

Egy ideig úgy tűnhetett, Kat sosem lesz képes kiheverni legutóbbi komoly, igencsak rizikós szakítását. Akkori párja, Jesse James ugyanis csúnyán átverte a tetoválóművészt: mint kiderült, 19 nővel csalta meg őt kapcsolatuk során. Kat ezután azt nyilatkozta, békére szeretne lelni, és egy jó darabig nem akar újabb párkapcsolatot, egészen pár hónappal ezelőttig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek